4 h gård

Måste rekomendera en 4 h gård som vi har spenderat dagen på. Den ligger i Järbo, strax utanför Sandviken.
 
Försöker länka..men det vill inte funka..googla på "naturhjältarnas 4 h gård i järbo"
 
Vi har haft en jättebra dag när barnen fått rida långa ponnyridningar i skogen och åka häst o vagn. Vi har klappat kaniner, grisar, får och myst med små kycklingar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var dock inte helt enkelt att hitta dit, för oss, vi lyckades till en början inte hitta varken någon adress eller vägbeskrivning..( vilket dock fanns båda två på hemsidan ;))
 
För att göra en lång historia kort.....så ledde gps:en oss långt långt ut på en väg rakt in i järboskogen?!..efter ca 30 minuter på denna lilla skogsväg, har vi tappat all mobilkontakt, inget nätverk...vi kan inte få igång varken gps signalen eller googla oss fram till vart vi ska...
 
Vi bestämmer oss tillslut att vända och ta oss tillbaka till stora vägen, efter telefonkontakt med M:s man, som kollat en karta och försökt guids oss fram..vilket tyvärr inte lyckas så bra..då vi inte har en aning om vart vi befinner oss...
 
På väg ut från skogen får vi tag på Petra, som är ledare på 4 h gården, även hon försöker att guida oss, utan framgång..
 
Men helt plötsligt, åker vi förbi gården, bara av en slump!
Där! Kolla vi ser människor ich djur! Äntligen : )
 
Efter ca 45 minuters extra körning så är vi på plats!!
 
Det är nästan lite pinsamt, när vi på hemvägen, då vi väljer rätt väg ; ), inser hur nära "stora vägen" gården ligger o hur fel vi måste ha hamnat på morronen ;))
 
Men helt klart värt den lilla omvägen, det blev en riktigt lyckat dag !
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback