Utedag på Vallrundan

En sån här dag känner jag mig extra nöjd över att vi flyttat hit.
Föreningen har spolat en rejäl isbana i området, 100 meter från vårt hus =), precis bredvid den nygamla pulkabacken och grillplatsen.
Det är ju helt underbart att Albin kan gå och köra lite hockey när han vill!
 
Idag har vi varit där hela familjen, åkt skridskor, lite pulka och grillat korv!
 


 
Under veckan som gått har hemligheten, jag burit på några veckor, börjat ge sig till känna på både ett och annat vis ; )
 
 /kram och god natt!!
 
 
 

Knattematch


Återigen en helg fylld av aktiviteter. Lördagmorron hockeyträning för Albin som löstes av med bandy match och cafétjänstgöring för mig.

På kvällen var det dags för den efterlängtade knattematchen på Läkerol Arena! Albin var med och spelade mellan andra och tredje perioden på Brynäs matchen!

Vi var lite dubbelbokade, då vi samtidigt som matchen var bjudna på 30-årsfirande. Grabbarna drog iväg till läkerolen i tid medan jag lämnade Elma hos mormor för att sedan göra ett drop in på Ban Thai där festen/firandet skulle hållas. Jättegod mat och trevligt sällskap, dock inte så långvarigt - vidare till Brynäsmatchen!!

 


 
 
 

Grattis igen fina kusin vitamin på din 30 årsdag!!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen snö!

Är glad att det har äntligen blivit vinter på riktigt, med snö som det ska vara!
Det får ju gärna räcka just som det är nu...och försvinna i tid ;)
Elma premiär-åkte på sina nya slalomskidor igår på våran baksida. Albin och f var iväg till Kungsberget och invigde hans nya skidor!
 
 
 
Idag åkte hela familjen till Kungsberget, till och med mamman i familjen vågade sig utför backen och uppför liften!!! (dock barnbacken, men ändå ;))
 
Albin åkte i stora backarna, han är kanonduktig =)
Elma åkte själv uppför knappliften och nerför backen, jätteduktig!
 
 
 
 

mera piff..

 

Före och Efter

Vi passade på att riva ut det gamla på lilla toan/duschen nu när vi har varit lediga tillsammans ett tag. Vi har piffat till den lite, lightvarianten ;)
Lite färg, en tapetvåd samt nya möbler!