hockey

Förra helgen var späckad med hockey, cup hela helgen.
Det blir mer och mer hockey ju äldre A blir, träningar 2-3 dagar i veckan samt en match kommer det att bli fram till jul om jag fattat rätt.
Lördagen spelade de Silverberg Cup på Gavlerinken, i stora hallen, kändes som hockey på riktigt! Då tog laget Brons! Hejja hejja!
 
I söndags var det lagets tur att hålla i Sjödin cup i den egna rinken, Nick Back i Valbo. Då hjälptes vi åt att samla in pengar till laget, genom lotter, fika osså sponsrade Sibylla laget med mössor, att sälja, som många mammor köpte ; )
 
 
Vi drog in en del till lagkassan =)
 
 

sista gången..

Igår skruvade vi, med lite vemod,isär spjälsängen för tredje o sista gången..
 
 
Elsa vill inte sova i den..hon sover emellan oss i sängen.
Vi har istället för spjälsängen ställt dit, också för tredje gången ;), barnsängen i samma höjd som vår säng. Ett hemmabygge som hängt med i 8 år ;) 
 
 
 

tränas i tid..

Elsa älskar att vara ute o leka. Hon vill prova det mesta, nu är det främst bandyklubban o bollen = ) Albin och Elmas cyklar och sparkcyklar är också väldigt spännande, hon blev överlyckligt när hon fick åka!
 
 
 
 
 
 

på avstånd men ändå nära..

Så länge som jag kan minnas har han funnits där, på avstånd men ändå nära.
På andra sidan gatan, alltid glad och social och ett varmt hjärta.
Det är orättvist att det kan ta slut så fort, alldeles för tidigt..tänker på familjen och de som står nära.
 
När människor, som borde få finnas kvar ett tag till på jorden, hastigt lämnar blir jag som de flesta andra väldigt berörd..
Kände att jag bara ville dela med mig och tala om att tankarna finns hos er som mist någon nära -idag, igår eller förut..