Utkast: Mar. 26, 2014

I måndags var jag ledig, då bar det iväg till Stockholm. Vi var och kikade på grodan i magen 😍
En riktigt envis en som inte alls var särskilt medgörlig ; )

Vi fick bråka bra mycket på den innan den gjorde som vi ville...

hemmapul

Här har det varit sjukstuga i några dagar, vi har haft en snabb fast seg magsjuka.. Det var över fort men sedan verkar den ta om än sålänge bara på F..
 
Barnen har inte alls insjuknat än , PEPPAR, PEPPAR.....!
 
Vi har ju därför varit ganska isolerade kring hemmet, p.g.a. smittorisken.
 
Jättetråkigt för barnen såklart, när man inte är på toppform..
 
Vi har dock försökt roa oss på bästa sätt =)
 
Igår trodde vi att det var över så då passade vi på att åka o grilla korv i Bönan, på kvällen var det ju dock kört för F igen..
 
Barnen har börjat intressera sig för att sy, så det har vi gjort litegrann.
Albin har sytt en nalle, ett litet täcke och en hjärtkudde =)
 
 
 
 
 
Elma har sytt en påse!
 
 
 
Jag har sytt ett babynest, jag är ju lite som katterna jag.. vill gärna "boa" till bebisen, förbereda och längta ..
 
 
Idag har barnen gjort en varsin Angry Bird garnboll (med lite hjälp)
 
 
 
Imorron är det måndag och nya äventyr.....
 
 
 
 
 

Livet i magen

 
 
Nu känner jag den lill* varje dag, det verkar vara en livlig liten figur ;) Det är såå häftigt att känna hur den rör sig därinne. Det är fortfarande svårt att känna på utsidan, men barnen är ivriga och vill gärna hålla handen på magen för att få sig en liten buff av bebisen =) Vi vet fortfarande inte vad som gömmer sig där inne, pojke eller flicka?? Albin är fullt inställd på att det ska komma en lillebror, Elma däremot är inne på en lillasyster. Jag tror att Albin blir ganska besviken om det visar sig vara en flicka, han ser verkligen framemot den där lilla brorsan... Elma däremot tror jag blir lika lycklig över vilket som, även om hon önskar det ena...


Magen förra veckan, nu har den växt ännu mer!!
 

9 mars och vår?!

Vilket väder vi har haft det i helgen, många plusgrader och sol! Känns verkligen som om våren är här, trots att det bara är 9 mars idag... För mig är våren den allra bästa årstiden, blir så glad och full av energi! Älskar förstås också sommaren när den bjuder på sitt bästa väder med sol och värme =) Igår vårstädade vi på gården, fikade ute och bara njöt i solen idag har jag fortsatt städningen inomhus också har vi monterat upp studsmattan.

Gigantisk!!

Det sa liksom bara pang så blev magen gigantisk!!!' Vi har nu passerat halvtid och vi har ju sett att det bara är en, bildbevis o allt. Tur är väl de annars skulle vi nog kunna förvänta oss två då magen är sååå stor redan nu.. Vi har redan börjat inhandla, trots att det såklart inte finns några garantier på att det går vägen.. Vi resonerar ändå så att halva nöjet är att förbereda och boa för den nya lilla familjemedlemmen.. Igår köpte vi vagn, det blev en Emmaljunga super Viking!

Choklad semla

 
Idag är det fet tisdag, eller semmeldagen, vi blev hembjudna till bästa "grannarna" ❤️ på semmel mys!
Hemgjorda semlor och trevligt sällskap ❤️!