fredag 1 juni

Sitter på flygplanet på väg hem till Sverige. Planet blev ca 45 minuter försenat p.g.a. datasystemet på flygplatsen i Turkiet hade kraschat, det var otroligt lång väntetid och köande innan vi kunde kliva på.

Vi kommer att landa på Arlanda 16.35, svensk tid om ca 3,5 timme.

Vi har haft en härlig vecka i Bodrum, massor av sol, bad och shopping. Vi har haft strålande sol hela veckan, bara några enstaka moln har vi sett temperaturen i luften har varit mellan 23-30 grader på dagarna. Natten till torsdag drog ett kraftigt regn och åskväder över oss, strömmen gick på hotellet och hela himlen sken upp av blixtarna men det är det enda =)

Helt fantastiskt med all-inclusiv, gratis mat, dryck och glass =) Shoppingen har också varit makalös rolig, jag älskar att shoppa! Barnen tyckte ju dock att dessa inslag av semestern var mindre roliga ;) men dom var duktiga =)

Plånboken är bra mycket lättare nu på vägen hem =(
Kommentarer
Lena säger:

Åh!

Fantastiska bilder, ser verkligen ut som om ni haft en fin vecka!!! =)Läste på aftonbladet i torsdags att typ 50 personer på ett hotell i Bodrum blev inlagda för magsjuka. Blev skiträdd att det var ert hotell men såg sen att det var ett Vinghotell. =(

Jag som sagt att det inte är någon fara...då skulle jag verkligen få äta upp varenda ord! Haha!Ser framemot att höra om er resa på måndag! =)

Kraaam!

2012-06-02 | 09:01:30
Bloggadress: http://lena82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback