Förlåt...

Måste bara be om ursäkt för att jag är så osocial just nu...orkar bara inte göra nåt..
Vi har såå fruktansvärt jobbigt här hemma med Albin och hans utbrott, men det kanske ni har fattat vid det här laget..

Har gått så långt att jag inte vill att någon ska komma o hälsa på för att då blir det ännu värre, kan inte heller gå på affärn utan uttbrott och folksamlingar som glor!

Kan/vill inte heller hitta på något roligt eller hälsa på någon, har ingen ork eller energi kvar..

Idag har han tagit en tugga av min arm..(nästan iallafall) kastat diverse grejor på mig bl.a en hård liten boll i huvudet..

Alltså det är juh helt patetiskt att jag inte fixar att styra upp det här, han skrämmer mig..han är 3 år!
Känner mig såå misslyckad, som mamma och människa...
Det känns som om detta förstör hela vår tillvaro...för att inte tala om stackars lilla Elma som får stå ut med detta bråk dagarna i ända...


Orkar bara inte!!


Kommentarer
Johanna Olsson säger:

Det är ju bara du och din familj som kan veta allt som händer.. Men vill du umgås så måste ju du få göra det, han kan ju inte styra.. I morgon blir det pulkaåkning och då är papporna med och kan sköta och snöpurra honom om han skulle få utbrott..

Nä Therese jag vet inte, känner igen lite av din frustration som du måste känna men har inga tips. Kanske du skulle prata med någon som vet hur barn är och kan agera vid olika åldrar om det skulle lugna dina tankar om huruvida allt står rätt till som du uttryckt dig förut?!

massor av kramar, vår familj struntar fullständigt i om det är utbrott när vi ses, förstår att det är jobbigt för dig å känner att du inte kan agera som du vill men tänk då på mig och lev ut känslorna iaf.

kram igen

2009-12-18 | 12:49:24
Lena säger:

Hej min vän!Vad ledsen för er skull jag blir! Å för att du behöver känna dig som världens sämsta, vilket du INTE är!!!Önskar jag kunde göra nåt för er men jag vet inte riktigt vad det skulle vara. Har du pratat nåt med BVC om hur läget är? Kanske de kan hjälpa dig på nåt vis...Hoppas det ordnar upp sig för er allas skull!!! Och jag vill jättegärna träffas trots utbrott, min madam är inte så lugn hon heller! suckKram kram!

2009-12-18 | 15:20:22
Bloggadress: http://lena82.blogg.se/
Nobody säger:

Du ska absolut inte be om ursäkt för ngt! Det jag tror sker är att ni har fått syskon nu och han är i en känslig ålder. Ta kontakt med BVC. De kan skicka dig vidare till Barn och Föräldrarrådgivning. Det är helt gratis och du får prata med jättebra psykologer. Gå dit, få stöd och nya ideér hur du ska agera när han får utbrott! Jag tror att du har tappat kontrollen och din son känner av det. Så det gäller att få tillbaka kontrollen. Hur det ska ske, vet inte jag men de på BVC vet! Att gå till en psykolog är inget att skämmas för! Snarare att du gör det bästa för din son! Har själv varit där och pratat och fått stöd med min sons sömnproblem. De hade kanske inte det självklara svaret men de gav mig stöd och ork att fortsätta vara en bra förälder!

Du klarar det här!!!

2009-12-18 | 22:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback