Gigantisk!!

Det sa liksom bara pang så blev magen gigantisk!!!' Vi har nu passerat halvtid och vi har ju sett att det bara är en, bildbevis o allt. Tur är väl de annars skulle vi nog kunna förvänta oss två då magen är sååå stor redan nu.. Vi har redan börjat inhandla, trots att det såklart inte finns några garantier på att det går vägen.. Vi resonerar ändå så att halva nöjet är att förbereda och boa för den nya lilla familjemedlemmen.. Igår köpte vi vagn, det blev en Emmaljunga super Viking!

Kommentarer
Cissi säger:

Hej Therese!!
Vilken snygg vagn ni köpt! Vi köpte oxå en Emmaljunga , men jag valde den mindre modellen, ville så gärna köpa en bugaboo men vågade inte då de inte har ngn återförsäljare i Gävle o vikingen var mest lik den.
Var skoj att se dig på childrens H.....o skönt att du börja få mage nu :)) själv är jag ju stor som ett hus o bara önskar att det kunde komma igång snart! Hoppas på läkarhuset imorgon att de väljer att sätta igång mig :)
När var det du hade tid igen?

Svar: Tack =) Vi är supernöjd med vagnen, hoppas den funkar bra att köra också =) Kul att se dig med! Hoppas att ni får träffa eran lille snart =) !Vi har inte datum förrän 19 juli..
Therese

2014-03-12 | 15:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback