sömnvägrar

Har en donna här hemma som vägrar sova...både på dagen o på kvällen.
När vi lägger henne i vagnen på dagen, som vi alltid gjort & hon bara somnat efter några minuter, gallskriker hon och ska upp, hon vägrar att ligga ner, idag somnade hon motvilligt sittande upp..

På kvällarna ligger hon o sjunger o busar, när hon då skrikit o protesterat klart ;)

Albin har inte heller kommit i säng i tid den senaste veckan, han är uppe minst till 20.30 varje dag, vilket är sent för honom som vanligtvis lägger sig runt halv åtta utan större problem.

Kanke är det dags att sluta med middagslurerna för minidonnan?! Men tror ändå att hon behöver en stunds vila på dagen....

Idag har det varit, och är fortfarande, jättevarmt! Härligt! Vi har mest bara varit hemma, packat o fixat inför semestern o badat!

 Kolla in fisken under vattenytan =) Albin har nästan lärt sig simma, dock endast under vattnet ;)
Imorrn drar vi alltså iväg neråt, vi kör en bit i taget då vi tycker att det är för långt att åka ända till Öland i sträck.
Första stoppet blir redan i Nyköping, där har vi bokat hotell. Samma hotell som vi bodde på förra året när vi var på Kolmården, Albin älskade att bo på hotell och har frågat många gånger när vi ska dit igen ;) så nu tänkte vi att vi passar på!

Berättar mer om resplanen imorrn!

Kram o Gonatt!

Kommentarer
Anna säger:

Saknar Er redan!Ni missade en underbar jorgubbspaj i går...men får väl göra den igen och göra ett nytt försök att locka hem Er på en kvälls fika!HUr gick det med bilen förresten?!Ha en underbar semester och håll mig uppdaterad =)KRAM KRAm KRAM

2011-06-29 | 07:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback