snart sommarlov


Imorrn, torsdag går Albin sista dagen på förskolan för denna termin, nu är det dags för ett härligt (hoppas?!) långt sommarlov!

Jag gjorde iordning ett varsitt personligt hängsmycke till personalen på Albins avdelning, en "glad-sommarpresent" samt för att visa vår uppskattning för att vi tycker att dom gör ett bra jobb!


   


  

Packeterade presenter i små cellofanpåsar..

Imorrn är även sista dagen på jobbet för F innan semester på fyra veckor. Vi har inte bestämt något speciellt som vi ska göra..än..kanske är på tiden?!

Vi börjar nog med att ta dagen som den kommer lite, det kommer inte att bli nån lång semesterresa i vilket fall, men några små äventyr ska vi nog få till =)

Vi börjar med att åka till Bönan imorrn eftermiddag och stannar där över midsommar, firar med mormor och morfar (mamma och pappa).

........................................................................................................................................Elma stormtrivs i duschen =)


Idag gjorde jag sällskap med Nina (Theos mamma) när vi skulle hämta våra bustroll på förskolan. Dom följde sedan med oss hem, killarna lekte jättebra idag faktiskt och lyssnade relativt bra på sina mammor =)

När killarna hoppade i plurret blev det llivat värre! HEELT galna ungar!

Kommentarer
Johanna Olsson säger:

Det syns på korten att de är mer vilda än tama.. :) Var Elma sugen på lillen? Hoppas vi kan göra något utflyktsmål tillsammans i sommar! Nu finns det bygg material hemma så de är bara att ladda batterierna i skruvdragaren och komma.. Kram

2010-06-23 | 22:31:52
Bloggadress: http://johannaxolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback