Hemma igen

Nu har vi kommit hem från vår lilla minisemester på Kolmården.

Vi har haft två härliga dagar i parken, men det har varit väldigt varmt och Albin tröttnade ganska fort. Dag två började vi med att åka med bilen på safari, de vilda djuren var häftiga att se på så nära håll. F och Albin red kamel, och åkte linbanan som går högt över parken. Vi avslutade dagen med att ta en tur inne på tropicarium, vi träffade på småapor som gick fritt och var supertama, lite läskiga tyckte jag dom hoppade ända upp på hjulen på vagnen, vi såg stora hajar och massor med fina fiskar.

 

Elma var supergnällig under hela dagen, tyckte inte alls att det var nån hit..

Vi anade att hon höll på att bli sjuk så därför bestämde vi oss för att åka raka vägen hem istället för att stanna o campa på vägen. Vi stannade för att äta samt en tur i Gränby centrum blev det också. Tanken var att vi skulle stanna på ”märkesoutlet” i Barkarby men lyckades missa avfarten, semester utan shopping är inte okej för mamman ;)

 

 

På fredagseftermiddan åkte vi till Bönan och har sovit där till idag söndag.

Vi har haft kanonväder även nu i helgen!

I fredags hann vi även med en husvisning i Forsbacka, inget för oss..knarrande golv och för dyrt med tanke på läget och det som behövdes göras.

 

Elma blev förresten inte sjuk, hon var troligen bara sjukt trött på värmen …=)

 

Hemma håller vi på att röja o städa för fullt inför kommande visningar och ännu ett mäklarbesök på måndag. Häcken klipper F för fullt i omgångar då det tar en himla tid eftersom den är bred och jättehög. Jag putsar och gnider på allt från luckor till lister, dammsuger och plockar undan för fullt!

 

Vi har förresten bytt mäklare, då vi fått bättre villkor på ett annat ställe.. det känns väldigt viktigt att det känns rätt med mäklarkontakten när det handlar om så mycket pengar, och huset är väldigt viktigt för oss vi har gjort nästan allt själva, vi vill att framförallt marknadföringen ska bli så bra som möjligt.

 

 

#1 - - Millah:

Hej :)

Jag har nu igång tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)



Ha det bra :)

Kramar // Millah

#2 - - lucke:

Dagens fråga: Är sången hallelujah uttjatad för dig? :)