otacksamma unge..

..rent ut sagt!

Vi har ju köpt en ny cykel till Albin, eftersom han fyller år i slutet på juli tycker vi att det är synd att han ska behöva vänta så länge på en ny cykel..

Vi bestämde att han skulle få den idag efter läkarbesöket, vi sa att han skulle få en present om han var duktig & gapade..
Han var supernyfiken såklart, när vi kommer hem talar jag om för honom att presenten står i garaget, så vi öppnar porten-där står hans nya stora cykel, med stödhjul & flagga, redo att testas!

Vet ni vad ungen gör?!

Han blir arg och ledsen och säger att han inte vill ha nån cykel, han säger dumskalle och att han ska förstöra cykeln =(
Jag vill ha en yxa, en riddaryxa....

Snacka om att man blir besviken när man försöker göra honom glad och får denna reaktion

.................................................................................................................................................................


Läkarbesöket gick bra, han hade inte speciellt stora halsmandlar ansåg doktorn, något större än normalt i hans ålder, men tydligen inte något att oroa sig för..

Vi fick dock en remiss till öron-näsa-hals mott. i Gävle, där de skulle kolla vidare ifall han har stora polyper och prata vidare om ev. operation..

                                                           ......................................................Albin tog sig samma på eftermiddan & slutade tjata om yxan, efter mammans många pikar om att man ska vara tacksam när man får något, han sa:  tack för cykeln mamma..

Han har oxå varit ute på en provtur med F, det gick bra och han tyckte att det var roligt med en ny cykel trots allt....
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback