Jättebebis???

Jag tror att det bor en jättebebis i min mage!
Är bara i v. 36 än så länge, o det verkar vara supertrång därinne redan!
H*n sparkar mig nå hemskt uppemot revbenen, samtidigt som den puffar långt utåt sidorna och neråt "utgången"...den är verkligen i hela magen samtidigt..

Rör sig jättemycket, såhär mycket for inte Albin runt inte ens i närheten, man kunde däremot se utbuktningar på magen ibland.

Det är juh verkligen en riktig människa inne i magen nu, kan lixom känna på den på utsidan och känna att det är en liten (stor???) bebis därinne...helt otroligt!

Men oroar mig varje dag för att något är fel, att den kommer dö när den föds, eller att det kommer vara något fel på den...=(Bebisen är nu c:a 34 cm från huvud till stjärt och omkring 48 cm från topp till tå och väger runt 2.7 kg. Bebisens ansikte har blivit rundare och ser nu mjukt och knubbigt ut. Bebisens huvud är fast men inte hårt, eftersom det behöver vara något formbart för att kunna passera ut genom ditt bäcken. Trycket på bebisens huvud kan göra att det ser tillplattat eller toppigt ut diret efter förlossningen, men det kommer att gradvis försvinna och gå tillbaka till normalt.

 

Du har nu så mycket fostervatten som du kommer att ha och bebisen rör sig inte lika mycket som den gjort tidigare. Detta kan verka oroande men så länge du kan känna den röra någon eller några gånger sig varje dag så finns det ingen orsak till oro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback