En bra lördag

Helgerna brukar vara pest och pina pga Albins utbrott, som oftast blir värre just på helgerna..

Denna lördag har varit jättebra! Idag har Albin varit såå gullig och trevlig, visst har vi haft några dispyter..men det är sånt som hör till ;)





Vi har städat lite på altan, Albin har lekt, varit hos mamma och pappa & bara varit hemma. Har oxå grejjat en beställning som ska till Västerås, en bokstavsskallra, en snuttefilt och ett namn-armband.



Elma har fått en ny mössa!



..........................................................................................................................................................

Igår var Albin och Elmas kusiner här, Liam kom strax efter 8 på morronen och Ebba hämtade vi i skolan halv två.
Albin och Liam leker ganska bra ihop, Liam är två år äldre än Albin men jag tror att det är bra. Albin behöver någon lite äldre att leka med, annars får han för mycket övertag och bossar för mycket. Albin ser upp till Liam väldigt mycket, det är bra för Liam är en väldigt lugn och ordentlig kille, sånt gillar vi =)

Vi gick en sväng till lekparken, det blev dock en kortis då det var svinkallt igår BRR..








Tre galna ungar spelade hockey inne i vardagsrummet på inllines...





..........................................................................................................................................................

Har köpt en ny handdammsugare, en Electrolux, rosa och vit! (våran gamla, som egentligen inte är så gammal typ två år, har varit trasig en tid..)

Har placerat den i köket, där den passar ganska bra just nu när jag har min rosa period =)

Det är peerfekt med en dammsugare som är så nära till hands, bara slita fram och dra nåra varv, MEN lite farlig oxå..känner jag mig själv rätt så kommer det att dra ut på den "riktiga" städningen liiite för länge..





EN SAK TILL...har gjort om hemsidan http://personligapresenter.webb.se ta en titt vettja =)


Kram och gonatt!!