Besök

Idag har vi haft trevligt besök av Matilda och Idun, verkligen jättekul att vi äntligen fick träffa lilltjejen igen, på tok för länge sedan sist!

Tiden går så fort Idun har växt jättemycket, har fortfarande massor av hår.









Men guud vad jag får skämmas över att ta hem folk, får tjata och gnälla på Albin heeela tiden han är sååå intensiv!
Alltså känns verkligen som  tattiga familjen, högljudda och skrikiga....undrar vad andra tycker och tänker om oss...men vet inte hur jag ska göra annorlunda...=(




#1 - - Matilda:

Va så trevligt att äntligen få träffa er idag. Å kul att få träffa albin, var super länger sen jag träffa honom. Å sluta upp med att skämmas, ni är en super mysig familj som det är så roligt att umgås med. Å det gick ju jätte bra med Albin idag. Han var glad hela dagen och säkert inte mer intensiv än alla andra i hans ålder.

Å tack för lunch å fika förresten=)

Idun var heeelt slut när vi kom hem!! Sov i mitt knä ända till kl 17, hon har nog aldrig sovit så länge i sträck på dagen förrut, haha!!

#2 - - Tiva:

Hej Therese. Albin är nog inte mer livlig än någon annan unge i hans ålder. Skulle vara jobbigare om han var jätte blyg och inte ville träffa männinskor. Var stolt över din familj och lev väl.

Det kommer dagar som är bra och dagar som är jobbiga men det är aldrig fel att be sina vänner om hjälp. Se till att få "egentid" bara din tid då du kan göra vad du vill typ 1 timme 2 dagar i veckan. Våga kunna lämna bort barnen för en stund och bara vara ni två. Det ka underlätta vardagen lite. kram kram.