28 september

Bokade tid idag för "obsterisk undersökning" som det så fint heter..det är då jag ska till förlossningen för att de ska kolla när det kan bli läge att sätta igång förlossningen...

Imorrn har det gått 33 hela veckor..ganska långt, helt otroligt vad fort det egntligen har gått, men ändå så känns det som en evighet kvar.
Har tid hos bm imorrn oxå, på torsdag ska jag till sjukgymnasten för ryggen kanske kan få nå tips hur man kan underlätta eller så..får se vad hon säger.
Såg på förlossningskliniken igår, hua det var inte kul! Verkar juh verkligen ingen kul grej detta med att föda barn, tankarna vill gärna glida iväg mot kejsarsnitt...men det e ju inte heller särskilt kul.
Va har jag ställt till med egentligen...om 5-7 veckor ska en ny liten bebis komma ut på nåt vis...sen ska vi ha två barn *hjälp* hur ska det gå?! Tänk om Albin kommer vara elak på grodan, eller om han blir alldeles vansinnigt svartsjuk...OJ Oj..Känns just nu som om det kommer bli ett kaos långt framöver..

Som om det inte vore nog med allt detta....har juh superångest över vilket namn det ska bli på grodan, har verkligen inget namn än...
Har typ lite drygt 20 st på "kanskelistan" (o typ 10st på pojk-kanskelistan) men ändå inget som känns som självklart...
jobbigt om det känns så när den kommer..

Kram o gonatt!
#1 - - Bella:

Hej Terran, E tackar för den fina röda mössan. Passar jättebra och är lite rymlig så den kommer hon kunna ha ett tag.

Kram B